Cnet (Downloads)  fa metarecerques de programes, fitxers (FTP), mp3, i imatges :

General a Lycos FTP Search, TUCOWS, Media Builder, GameSpot, CNET Downloads

Windows a Dave Central, Files 32, Softpile, File Mine, CNET Downloads

Macintosh a Macdownload, CNET Downloads, Mac Update, Mac OS Archives

Linux a SourceForge, Tucows, Dave Central, LinuxApps, freshmeat.net

MP3s a 3pmmp3, EMusic, Lycos MP3 Search, AudioPhilez, MP3.com

Imatges aYahoo Image Surfer, ditto, Scour.net, Lycos Picture Search

torna enrera