Filosofia d'aquest lloc (Com hauria de ser la pàgina d'inici ideal?)
Seccions:
La Porta
Cerca en catalÓ
Portals
Mes cercadors...
Xat
F˛rum
Col.labora

NotÝcies
  Ultimes notÝcies
  Quin temps fa?
  La premsa

 

 

 

 

Creiem que:
        Ha de ser una pàgina senzilla, clara i ràpida de carregar. I alhora ha de permetre accedir al màxim nombre de recursos d'internet.

        A internet hi ha milions i milions d'enllaços. És evident que no hi poden figurar tots. I per això no n'hi posem. La manera més sistemàtica de trobar informació per internet són els cercadors i directoris. Per aquest motiu ocupen el lloc més important en aquest web. Però també n'hi ha milers (i de molt bons) de diferents tipus. Molts d'ells fan recerques específiques sobre temàtiques molt diverses. N'hem triat els més habituals o bé perque són ràpids i eficaços, en qualsevol cas sempre de gran qualitat.

        La web està orientada a la comunitat catalana, i és per això que les cerques en català hi tenen un predomini especial. En la resta de recursos s'ha optat sempre que ha estat possible en posar aquells recursos que s'hi trobin en català. Com que no sempre és possible tenir recursos d'abast mundial, de primera categoria en català, s'ha optat per l'anglès, i en algun cas en el castellà. No em trobat a la xarxa, per exemple, un traductor de webs de l'anglés al català.

        En aquest web no hi ha propaganda, ni gifts animats, ni banners, ni flash...

        Les actualitzacions seran poc habituals. El mes còmode es tenir una pàgina on coneixes on és cada cosa. Els canvis, si n'hi han, vindran en funció dels suggeriments que  rebem o bé per a un millor funcionament. Si la web creix, això no ha d'implicar que la pàgina principal quedi més plena. Seguirà si fa o no fa igual de buida. Això també permet guardar-la al teu disc dur tot fent un accés encara més ràpid.
        En definitiva, és la pàgina d'inici que sempre hem volgut tenir.

 La Porta - El temps - Premsa - Ajuda - Cerca en català - F˛rum - Enrera 
http://www.nitium.com/  ferran@nitium.com © 2000        
nitium:  disseny web · posicionament als cercadors · promoció web